17 Şubat 2013 Pazar

Affiliate Marketing Nedir ? Affiliate Marketing Faydaları



Affiliate Marketing Nedir ?

Türkçe karşılığı satış ortaklığı olan affiliate marketing sistemi gerçekleşen her başarılı satış için satış ortağı olan kişiye komisyon kazandırdığı internetten para kazanma yöntemlerinden biridir. 
Affiliate marketing , internetten para kazanma yöntemleri arasında en hızlı , en kolay ve maliyeti sıfır olan bir yöntemdir.

 Affiliate Marketing Faydaları

1 ) Maliyet Avantajı
    
    Bir ürün sahibi olmanız gerekmez sadece aracısnızdır.Dolayısıyla stok maliyeti diye bir sorununuz olmaz.

2) Global Pazar Avantajı

    Global pazar avantajı dediğimiz hedef kitleniz kısıtlı değildir.Ulaşabildiğiniz srece tüm dünyaya hitap edersiniz.

3) Ücretsiz Katılım İmkanı

    Satış ortağı olmak için affiliate marketing sitelerine üye olmak için hiç bir ücret ödemezsiniz.

4) Stoklama ve Sevk Avantajı

    Stoklama ve Sevk işlemleriyle satış ortağı olan siz değil ürünün sahipleri uğraşırlar.Siz sadece aldığınız komisyonlarla ilgilenirsiniz :)

5) Online Destek Avantajı

    Stoklama ve Sevk de olduğu gibi böyle bir birim kurmak satış ortağı olan sizin değil ürün sahibinin görevidir.

6) 7/24 Para Kazanma Avantajı

    Affiliate Marketing sisteminde para kazanmak için bir mesai gerekmez.Siz nerde olursanız olun sistem otomatik çalışır ve size para kazandırmaya devam eder.


Bu sistem elbette bu anlattıklarımla sınırlı kalamaz.Bu işe başlamak için çok daha detaylı bir eğitim gerekmektedir.Eğer bu işe bilinçli bir şekilde başlayıp daha hızlı bir şekilde para kazanmaya başlamak istiyorsanız bu konularda detaylı eğitim veren eğitim setlerinden birini edinmenizin size faydası olacaktır.

Bu konuda piyasada onlarca kaynak bulunmaktadır.Önemli olan sizin için doğru olan kaynağı seçebilmektir.Yeni başlayanlar için çok yararlı olacağını düşündüğüm kaynağı indirmek için tıklayınız.

Yine affiliate marketing ve internetten para kazanma üzerine yararlı olabileceğini düşündüğüm bir kaynak indirmek için tıklayınız


0 yorum:

Yorum Gönder